Om oss

Erik Olssons Mekaniska (EOMEK) är idag ett av landets ledande leverantörer av kvalificerad svetsning. Med omkring 40 engagerade och välutbildade medarbetare samt en modern och ständigt uppdaterad maskinpark kan vi på alla sätt tillgodose kundens krav på kvalitet.

Ledorden för EOMEK är att ständigt sträva efter förbättring på alla områden, något som har följt med ända sedan starten 1880. Det handlar om att bygga långvariga relationer med våra kunder där vi strävar efter att inte bara leverera det förväntade utan gärna mer. I och med att EOMEK är ett privatägt företag har vi alla möjligheter att vara både flexibla och smidiga.

Licenser och certifieringar

Våra medarbetare för kvalificerad svetsning är alla licensierade enligt EN-287 , vår svetsprocess är certifierad enligt ISO 3834-2:2005 och vi är även certifierade för svetsning av komponenter för järnvägsfordon enligt EN 15085-2:2007. Vi åtar oss också helhetslösningar där du som kund slipper långa ställtider samtidigt som du har en som ansvarar för att helheten fungerar.

Kontakta oss idag så kan vi komma fram till hur vi på bästa sätt kan hjälpa just er.